Passie voor bruidjes

Voor de toekomstige bruiden zijn de mogelijkheden qua styling heel breed bij mij in de salon. Bij het tarieven vind je de informatie over prijzen en een aantal mogelijkheden. Heb je een vraag over iets dat er niet tussen staat, stel hem gerust en wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard kun je je voorbereidingen bij mij in de salon ook uitbreiden met een advies of een afspraak plannen voor knippen en kleuren van je haar, wenkbrauwen epileren of een huidadvies met een verzorgende gezichtsbehandeling.

Tips voor de toekomstige bruid:
- Ga je je haar knippen of kleuren? Doe dit dan minimaal 7 dagen voor de bruiloft om zo verfvlekjes op de huid of een kleur die misschien tegenvalt nog te kunnen herstellen. 
- Een gezichtsbehandeling en/of harsen van je wenkbrauwen en bovenlip minimaal 5 dagen voor de bruiloft om zo eventuele roodheid te voorkomen.
- Voordat je een proefafspraak hebt is het leuk en handig om een moodboard of pinterest bord te maken met stylen van kapsels en make-up die jij mooi vind. Uiteraard krijg je ook advies van mij bij de proefafspraak over wat het beste staat bij je jurk, gelaat en haarsoort.

HvarWeekender-220.jpg