Meer dan kapster

"Ik werk al 22 jaar met veel plezier in het kappersvak. Vijftien jaar geleden trok ook visagie mijn belangstelling. Bij KinkiKappers heb ik op beide vakgebieden veel ervaring opgedaan. Naast knippen en kleuren werden haarstyling en visagie bij fotoshoots of haarshows onderdeel van mijn dagelijkse werk.
Om het beste resultaat op het gebied van uiterlijke schoonheid te bereiken, heb ik vervolgens mijn diploma schoonheidsspecialiste en mijn diploma kleurenanaliste gehaald. Nu ben ik een duizendpoot op het gebied van uiterlijke verzorging!" 

2.jpg

Eigen onderneming
"In 2010 begon het te kriebelen en vond ik dat het tijd werd voor mijn eigen onderneming: Fleur Pieterse BeautyCare. Hier kunnen mensen bij mij terecht voor een knip- of verfafspraak, haarstyling, kleuradvies, visagie, wenkbrauwen harsen, een volledige gezichtsbehandeling of een combinatie hiervan.
Ook verzorg ik op locatie visagie of haarstyling voor fotoshoots, fashionshoots en televisieopnames."

Passie voor bruidjes
"Steeds vaker kreeg ik verzoeken van bruiden in spé om haar en make-up te verzorgen voor de 'Grote dag'. Daarom heb ik me een aantal jaar geleden gespecialiseerd in bruidsstyling en  lever ik mijn bijdrage aan het concept Trouwlala."