Trouwlala heeft alles in huis om jullie bruiloft tot een waar feest te maken; inspiratie, bruidsmake-up en kapsel, prachtige uitnodigingen, de mooiste bloemen, de heerlijkste taarten, weddingplanning, tips, decoratie en natuurlijk dat jullie dag wordt vastgelegd, zodat je eindeloos kan nagenieten van jullie trouwdag. Klik op deze link om deze pagina te bezoeken!

Onderstaand mijn favoriete adresjes :
 – Masha Bakker Photography
Met Masha werk ik vaak samen aan bruiloften, fashion shoots en portretten. Maar ook haar andere werk; food, life-style, reclame fotografie is zeker de moeite waard om even te bekijken.  Haar spontane en heldere foto’s zijn tijdens een bruidsshoot een hele waardevolle herinnering voor later. 

- Ik blijf je trouw
Maaike maakt lieve, leuke originele trouw-kaarten en accessoires. De items zijn allemaal door Maaike ontworpen en veelal met de hand gemaakt. Met extra veel liefde!

- Bakbar
Saakje is ontwerper en houdt van taart. Ze ontwerpt originele bedankjes voor jullie gasten, gave accessoires en komt met de mobiele Bakbar taartjes bakken op locatie. In de bakbarwinkel op de Klarendalseweg 434 kun je al inspiratie op doen voor recepten en leuke bedankjes.